Back to top

Mas Pellicer denuncia una cinquantena de punts de llum trencats

Els veïns de Mas Pellicer denuncien que al barri hi ha una cinquantena de punts de llum trencats. Una situació que, de nit, deixa els carrers totalment a les fosques. Això augmenta la inseguretat al barri i fa que la comunitat no vulgui sortir quan ja s'ha post el sol.
Mas Pellicer denuncia una cinquantena de punts de llum trencats

El barri Mas Pellicer es queda totalment a les fosques de nit. Més d'una cinquantena de punts de llum de la via pública estan trencats i no funcionen, sigui perquè la instal·lació té més de 40 anys o per actes de vandalisme. Una situació que augmenta encara més la inseguretat al carrer. "De nit vivim a casa, pendents de què no passi res. La foscor és amiga dels delinqüents, i de fet moltes d'aquestes accions vandàliques són perquè no hi ha llum", explica la secretària de l'AV Primer de Maig, Alicia González.

La comunitat ha denunciat aquesta situació a l'Ajuntament i fins i tot ha presentat una proposta: instal·lar fanals alts de quatre braços, que estalviaran punts de llum, consum i manteniment. Tot i això, segons els veïns, no han tingut resposta ni canvis en els darrers anys. "L'Ajuntament es va comprometre a fer un estudi de la nostra proposta però no ho està fent. Estem cansats de què riguin del barri", afegeix el president de l'AV Primer de Maig, Eduardo Navas.

Els veïns denuncien també que la instal·lació elèctrica té quaranta anys i no està en bones condicions de manteniment. Això provoca que saltin els ploms de tots els pisos i el barri quedi a les fosques. Una situació que s'ha arribat a repetir fins a quatre vegades en una setmana.

Paraules clau: