Back to top

Mas Pintat clou el curs Fem Rusc amb la participació de 31 famílies

El programa tanca el cicle aquest dimarts amb un taller de jocs de taula que es farà virtualment a través del canal Zoom i que serà conduït per Marc Micheo
rusc

El programa Fem Rusc de l’espai de suport a les famílies Mas Pintat de l’Ajuntament de Reus clou el curs avui dimarts dia 9 de juny, a les 18:30 h, amb un taller de jocs de taula que es farà virtualment a través del canal Zoom i que serà conduït per Marc Micheo. El programa va començar el mes de febrer passat i ha comptat amb la participació de 31 famílies.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, explica que “malgrat que hem hagut d’interrompre el programa arran del confinament podem dir que ha tingut una molt bona acceptació i es reprendrà a partir del mes de setembre i fins al desembre”.

Recurs pedagògic per a les llars

La darrera sessió servirà per donar a conèixer jocs per poder gaudir en família com un recurs pedagògic per a les llars, una trobada que es desenvoluparà de manera lúdica i educativa amb el suport de Micheo, expert en jocs de taula i circ. Explicarà jocs d’arreu del món, cooperatius, competitius, d’equip i individuals que, curosament escollits, serviran per endinsar als participants en aquest món lúdic a través d’un ric aprenentatge.

L’activitat està adreçada a famílies amb infants entre els 4 i els 9 anys i és gratuïta. Per poder entrar a la sala del zoom cal enviar un mail a maspintat@reus.cat i a partir d’aquí es facilitarà la contrasenya per al taller de jocs de taula.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades