Back to top

Mas Pintat enceta un programa de meditacions guiades per a gent gran

El nou espai començarà aquest divendres 8 de maig i tindrà una periodicitat setmanal
meditació

Mas Pintat, el centre de suport a la infància i a les famílies de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, enceta un nou projecte d’emissió d’àudios amb una meditació guiada anomenat “Calma la ment”. El nou espai començarà aquest divendres 8 de maig i tindrà una periodicitat setmanal.

L’objectiu d’aquest projecte és ajudar a la gent gran, en aquest cas d’una manera especial, per tal que puguin aconseguir tenir la ment en calma, lluny del soroll d’aquests dies, amb notícies a tots els mitjans i dades relacionades amb el Coronavirus i la seva afectació.

Les persones grans, un col·lectiu vulnerable 

La proposta que s’ofereix des de Mas Pintat anirà a càrrec de la seva directora, Rosa Martí. Consisteix en l’enregistrament d’àudios de meditació que tenen una durada de 15 a 20 minuts i que es dirigeixen especialment a les persones grans, un dels col·lectius més vulnerables de la població durant aquesta crisi del COVID-19.

Per adherir-se al programa només cal enviar un correu electrònic a maspintat@reus.cat amb el nom i telèfon de contacte de la persona i s’afegirà a la llista de contactes de la meditació setmanal.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades