Back to top

Mas Pintat inicia un servei d’escolta i suport a les famílies davant el confinament

Es pot sol·licitar una consulta d'un psicòleg, dietista o especialista sistèmic al correu electrònic maspintat@reus.cat
maspintat

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies i d’escolta activa des de la mirada sistèmica de Mas Pintat ofereix un servei d’atenció telefònica de la psicòloga, la dietista i també de l’especialista sistèmica del centre, per donar suport a totes les famílies que ho vulguin en especial en aquest moment de confinament arran de la pandèmia de la COVID-19.

Aquest nou servei d’atenció està pensat per tal que l’usuari se senti escoltat i on pugui comunicar el seu estat d’ànim, en el marc d’una conversa tranquil·la per sentir-se acompanyat en aquest moment de confinament que és nou per a tothom.

Per tal de poder-se acollir al nou servei es pot sol·licitar una consulta al correu electrònic maspintat@reus.cat. A partir d’aquí es respondrà la petició amb una data i una hora en la que l’usuari rebrà una trucada del psicòleg, la dietista o l’especialista sistèmic, en funció de la demanda realitzada.

Suport a les famílies

L’objectiu de Mas Pintat és continuar al costat de les famílies especialment en aquests moments nous en què es viuen situacions noves a les llars, tant pel que fa a la interacció entre les famílies, com en les necessitats respecte a la criança i relacions entre pares i els seus fills i filles.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades