Back to top

Mas Totosaus: llest per atendre i orientar a les famílies

S'han finalitzat les tasques de rehabilitació i estarà destinat al Servei d'Atenció i Orientació a les Famílies

L'Ajuntament de Reus dona per culminades les obres de rehabilitació patrimonial del Mas Totosaus, un mas de l'any 1906 de l'arquitecte Pere Caselles que ara esdevindrà un nou Servei d'Atenció i Orientació a les Famílies, un servei que a la ciutat actualment només s'està oferint a Mas Pintat. A més, s'espera que en les pròximes setmanes puguin aprovar el Pla Parcial Urbanístic de l'antiga Coromina i culminar així amb la cohesió d'aquesta zona de la ciutat. 

Reus compta ja amb un nou espai municipal: el Mas Totosaus, el qual estarà destinat al Servei d'Atenció i Orientació a les Famílies (SOAF). És un servei que actualment ja s'està duent a terme al centre de Mas Pintat. De fet, la incorporació d'aquest nou servei és una petició expressa de les persones que han participat en l'Elaboració del Pla de les Famílies. A partir d'ara, doncs, podran multiplicar les activitats que ja s'ofereixen en una sola zona de la ciutat. 

L'equip de govern ha aprofitat la finalització d'aquestes obres per anunciar que en les pròximes setmanes esperen apropar el Pla Parcial Urbanístic de l'antiga Coromina Industrial abans del mandat. Es tracta de la zona en runes que, una vegada s'edifiqui el nou habitatge de promoció privada i les zones verdes que s'hi preveuen, acabi de cohesionar tota la zona que va des de l'avinguda de Països Catalans, el CAP Sant Pere i el Centre Cívic Ponent.

Paraules clau:

Notícies relacionades