Back to top

El Màster Final de Madrid, darrer objectiu de l'any per Ariana Sánchez

El binomi està preparat per disputar el Màster Final de Madrid, el darrer torneig de l'any, on arriben com a segona parella del rànquing.

L'any del debut com a parella d'Ariana Sánchez i Paula Josemaría és positiu. Així ho indiquen els números que han assolit durant l'any, on s'han situat com a segona parella de la Race 2021, per darrere del binomi format per Gemma Triay i Alejandra Salazar, l'anterior parella de la reusenca.

El primer títol de l'any va ser a Madrid, on el tàndem català-extremeny es va emportar l'Open després de derrotar a Bea González i Lucía Sainz en la final. Tres torneigs després, a Marbella, el binomi es va coronar com a campiones del Màster de la ciutat andalusa. L'Open de Las Rozas i el de Cascais, a Portugal, van engrandir el palmarès de la reusenca i la de Moraleja. Malmö va ser el darrer títol de l'any de Sánchez i Josemaría, ara fa un mes.

Aquest dijous comença el Màster Final, l'últim torneig del 2021 i on només hi juguen les millors vuit parelles del World Padel Tour. Sánchez i Josemaría s'estrenaran contra Bea González i Marta Ortega als quarts de final. El 2019 Ariana Sánchez va aconseguir el Màster Final de Barcelona amb Alejandra Salazar, un repte que voldrà tornar a aconseguir a Madrid.

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades