Back to top

Maten diversos gats a Castellvell en poques setmanes

Preocupació a Castellvell del Camp davant l'increment de gats morts víctimes d'actes violents. Des de l'associació Mius Castellvell demanen investigar els successos perquè no quedin impunes, i més implicació de les institucions.

Atropellaments, trets de balins i enverinaments han estat les causes de mort de diversos gats de Castellvell en les darreres setmanes, la majoria d'ells membres de colònies, però alguns pertanyents a famílies d'urbanitzacions del municipi. Des de l'Associació Mius Castellvell en tenen 4 de certificats, però tenen la certesa que n'hi han hagut molts més. És per això que volen aclarir els fets i saber qui hi ha darrera de tots aquests successos perquè els actes delictius no quedin impunes. També, des de l'associació, reclamen més implicació de les administracions.

La clau és l'esterilització

Des de l'associació insisteixen en la importància de l'esterilització per controlar les colònies de gats, i apel·len a la conscienciació ciutadana. També demanen que els veïns de la població deixin de veure els gats com una plaga, i que sumin esforços per frenar-ne la reproducció.

Paraules clau:

Notícies relacionades