Back to top

Matías Platero marxa del Reus Deportiu

Matías Platero, jugador del Reus Deportiu La Fira, marxa del club roig-i-negre. L'argentí fitxa per l'Sporting de Portugal després que el club portuguès hagi pagat la seva clàusula de rescissió valorada en 41.000 euros. El seu lloc l'ocuparà un fitxatge de pes com és Romà Bancells amb qui el club ja es va cobrir les espatlles davant la possibilitat de marxa de Platero.
Matías Platero a la Copa del Rei d'hoquei a Alcobendas

Matías Platero marxa del Reus Deportiu La Fira. L'argentí fitxa per l'Sporting de Portugal després que el club lusità hagi pagat la seva clàusula de rescissió valorada en 41.000 €. D'aquesta manera, Platero s'acomiada del club roig-i-negre després de dues temporades.

Va arribar a Reus l'any 2007 i amb solament 20 anys va alçar la seva primera copa d'Europa amb el Reus, l'únic equip que l'ha vist coronar-se com a campió continental. Abans ja s'havia proclamat, amb l'equip roig-i-negre, vencedor del Campionat del Món de Clubs.


Platero abandonava el Reus l'any següent per fer cap al Tenerife. Tornaria l'any 2014 després de guanyar el Mundial d'hoquei amb la seva selecció. Ho faria per endur-se una Lliga Catalana i ni més ni menys que la segona Copa d'Europa.

Des de direcció esportiva ja es preveia la seva marxa quan el club portuguès va començar a coquetejar amb el jugador durant la Final 4 europea. La resposta va ser cobrir-se les espatlles amb un jugador de pes com és Romà Bancells.

La presidenta ha assegurat que els motius són "Purament econòmics, ja que l'any que ve el club roig-i-negre tenia el projecte d'aconseguir les sis copes". De moment l'entitat no té previst fitxar cap més jugador tot i les portes romanen obertes fins al 21 d'agost.