Back to top

Matteo Martineau guanya el Torneig Internacional de Tennis del Monterols

El tennista francès Matteo Martineau s'ha proclamat campió del Torneig Internacional de Tennis que s'ha disputat aquesta setmana al Club Tennis Reus Monterols i ha repartit 25.000 dòlars en premis

Aquest diumenge s'ha disputat la final del Torneig Internacional de Tennis ITF World Tennis Tour Autolica Mercedes Benz 2021, que va començar el 10 d'abril a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols i ha repartit fins a 25.000 dòlars en premis. Aquest és el torneig més important del territori i per primera vegada s'han emès els partits més destacats en línia.

El francès Matteo Martineau marxa de Reus amb el títol de campió, després d'una setmana de partits entre els 64 tennistes internacionals. Martineau s'ha imposat a Eduardo Nava en un partit molt igualat que s'ha hagut de resoldre amb un tie break després que en el tercer set, el decisiu, els jugadors hagin arribat a un empat a sis jocs.

entrega premi monterols
FOTO: Club Tennis Reus Monterols

El torneig ha comptat amb el suport institucional de l'Ajuntament de Reus i de la Diputació de Tarragona. L'alcalde Carles Pellicer ha remarcat que aquest torneig, que organitza el Club Tennis Monterols, també contribueix a fer promoció de ciutat. Segons Jordi Compte, president del Club Tennis Reus Monterols, aquest torneig posa la ciutat en el mapa tennístic internacional. 

Paraules clau:

Notícies relacionades