Back to top

Melós de corder amb cuscús de favetes | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest melós de corder amb cuscús de favetes? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a cuinar aquest melós de corder amb cuscús de favetes, amb la xef Mai Martí, del restaurant La Giberga

INGREDIENTS

  • Cuscús
  • Favetes
  • Pastanaga
  • Carabassó
  • Corder 
  • Concentrat d'ossos del corder 
  • Sal
  • Oli
  • Menta

ELABORACIÓ

  1. Estofem les parts més nobles del corder, com el coll, el pit i els braons, amb verdures. 
  2. Esmollem el corder estofat i li traiem els nervis i el greix, ens quedarem només amb la carn. Quan encara estigui calent, el posarem en un motllo, ho premsarem bé i ho deixem refredar a la nevera. 
  3. Coem el cuscús.
  4. En una paella escalfem una mica d'oli i hi saltem el carabassó, la pastanaga i les faves.
  5. Trenquem unes quantes fulles de menta i les afegim al cuscús. 
  6. Incorporem el cuscús amb les verdures i ho barregem bé. 
  7. Rossegem el melós de corder en una paella amb una mica d'oli.
  8. Emplatem amb el cuscús al fons, el melós al damunt i ho guarnim amb la reducció que ens ha sobrat de l'estofat. 

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades