Back to top

'Memòria assonant' inaugura el nou segell Canal Reus Docs

Prop de 200 persones han assitit a la projecció del documental de Carles Esporrín que ja es pot veure a la plataforma Xarxa+ L'estrena ha servit per presentar també el segell Canal Reus Docs.

La Sala Santa Llúcia de Reus s'ha omplert aquest divendres en l'estrena a la ciutat del documental 'Memòria assonant', de Carles Esporrín. Un exercici audiovisual que, en paral·lel, contrasta els sons concordants i divergents de dos episodis: la Guerra Civil Espanyola i la pandèmia de la COVID-19. Tot plegat a través de la mirada d’una dona, Mª Teresa Capdevila, una dona gairebé centenària que ha viscut aquests dos episodis.  

memoria assonant

Just abans de la projecció del documental, l'autor n'ha fet una presentació, explicant la seva motivació a l'hora de plantejar-se el documental. Tot davant l'atenta mirada de la protagonista, la seva àvia, que es trobava a primera fila, com a convidada d'honor. El documental es pot veure a la plataforma LaXarxa+

Canal Reus Docs

L'acte d'estrena de 'Memòria assonant' també ha estat el de presentació del nou segell de Canal Reus: Canal Reus Docs. Una nova marca que servirà per englobar tots els productes audiovisuals vinculats al món documental i que s'anirà nodrint en els pròxims mesos. 

canal reus docs

De fet, la setmana vinent i durant tot el mes de març, s'estrenarà sota aquest nou segell la sèrie de converses ‘Elles’, en la qual quatre periodistes i comunicadores conversen amb les seves dones referents. Tot plegat per copsar la importància de les dones a l’hora de construir la realitat de la societat des de diversos prismes i punts de vista.  

memoria assonant

Paraules clau:

Notícies relacionades