Back to top

El Memorimage amb la paritat com a bandera

La catorzena edició del Festival de Cinema Internacional Memorimage arriba a la ciutat de Reus a partir d'aquest dimecres i fins el 9 de novembre. Enguany, centrant dues terceres parts de la seva programació en la figura femenina, ja sigui davant o darrere de la càmera. De fet, es projectaran un total de 14 films, 12 llargmetratges i 2 curtmetratges.
Memorimage 2019

La creativitat femenina, aquesta és l'aposta de la 14a edició del Festival Memorimage que comença a la ciutat de Reus aquest dimecres. I és que, dues terceres parts de la programació del festival es centren en la figura femenina. Un fet que els seus organitzadors creuen que no hauria de ser notícia, sinó tot el contrari.

De fet, la sessió inaugural es durà a terme amb la pel•lícula: 'De rodillas corazón', protagonitzada per Sol Picó, una de les figures més importants de la dansa en aquest país, i que permet al Festival Memorimage connectar-se a l'Any Roseta Mauri. A més a més, la projecció del film anirà acompanyada d'una exhibició de dansa, organitzada per tres escoles de la ciutat: l'escola Artis, el Centre de Lectura i l'escola Núria Diez. Tot això, però, sense perdre de vista l'essència del festival reusenc.

Tal com s'ha fet en edicions anteriors, el festival comptarà amb les mateixes seccions: MemoriReus, MemoriXics i MemoriJove. A banda, de la possibilitat de visualitzar algunes de les pel·lícules d'aquesta edició o d'edicions passades a través de la plataforma Filmin.

Paraules clau:

Notícies relacionades