Back to top

Mendoza repetirà com a alcaldable republicana a Cambrils

La que ha sigut alcaldessa de Cambrils durant sis anys i que va perdre el càrrec per la moció de censura impulsada per Oliver Klein, ha estat presentada oficialment com a candidata acompanyada d'Oriol Junqueras

Més d'un centenar de persones han acompanyat a Camí Mendoza aquest dijous al vespre al Parc del Pescador, en la seva presentació oficial com a candidata d'Esquerra Republicana a l'alcaldia de Cambrils, una candidatura que encapçalarà per tercera vegada consecutiva.

L'acte va comptar amb la intervenció d'Oriol Junqueras i la presència de diversos alcaldes i alcaldesses republicans del Camp de Tarragona, a més de la presència del regidor del Partit Popular a Cambrils, David Chatelain.

Un acte que va comptar amb una conversa entre Junqueras i Mendoza, sobre la importància de la política de proximitat. A més de repassar els grans fets que ha hagut d'afrontar com a alcaldessa, com la fallida de la Cooperativa Agrícola, els atemptats gihadistes de l'agost de 2017 o els temporals que han afectat el litoral cambrilenc, Mendoza va desgrana alguns dels punts del que serà el seu programa electoral.

Destaquen la transformació urbana que ha d'afrontar, segons el seu punt de vista, el municipi aprofitant el desmantellament de l'antiga via del tren i com es lliga aquest replantejament amb la potenciació de nous espais verds. També va posar especial èmfasi en la manca d'equipaments culturals i de sòl industrial i l'objectiu de caminar cap a un turisme més sostenible.

Paraules clau:

Notícies relacionades