Back to top

Menys d'una desena de furts en tota la campanya de Nadal a Reus

El pla de seguretat de Nadal d'enguany ha mantingut les patrulles mixtes amb agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra

El dispositiu de seguretat de la Campanya de Nadal 2022-2023 finalitza amb un balanç positiu de les actuacions dutes a terme des de la Guàrdia Urbana de Reus conjuntament amb el cos de Mossos d’Esquadra, i que inclou també l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

En els dies que ha durat el dispositiu, des del dilluns 5 de desembre de 2022 fins al diumenge 8 de gener de 2023, s’han realitzat un total de 359 contactes amb botigues, complint l’objectiu de guanyar en proximitat per tal de dissuadir i prevenir la comissió d’actes delictius, augmentar la percepció de seguretat i garantir el normal desenvolupament de les activitats durant les festes de Nadal, especialment en llocs molt concorreguts.

El pla de seguretat de Nadal d'enguany ha mantingut les patrulles mixtes amb agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra, i s'ha instal·lat una Oficina mòbil de Proximitat per atendre les demandes ciutadanes. S’ha intensificat la presència policial amb patrulles a peu, per intentar evitar els fets delictius més habituals en aquestes dates: petits furts, robatoris en establiments comercials i estrebades.

Han patrullat pels principals eixos comercials de la ciutat mitjançant patrulles de proximitat, i han comptat amb el suport d'altres patrulles, de paisà i de seguretat ciutadana, així com dels voluntaris de Protecció Civil, els quals han realitzat tasques assistencials i de col·laboració. Aquests darrers han atès 30 peticions d’informació al ciutadà, han realitzat 5 contactes en botigues i han realitzat 10 punts estàtics al centre.

Pel que fa a la seguretat viària, la Guàrdia Urbana ha tramitat 77 denúncies de circulació, a més de 4 corresponents al Servei Català de Trànsit, s’han retirat 5 vehicles amb la grua i s’han immobilitzat 3 vehicles.

Pel que fa a les identificacions de sospitosos, hi ha hagut 66 actuacions, s'ha fet una detenció i s’han aixecat 18 actes administratives.

Paraules clau:

Notícies relacionades