Back to top

El Mercadal dóna la benvinguda al 2018

La plaça del Mercadal ha estat un dels punts claus de celebració de l'arribada del nou any a Reus. Milers de reusencs han comptat les dotze campanades mirant el rellotge de la façana del palau municipal. També hi ha hagut lloc per a la festa i la música per a totes les edats.
El Mercadal dóna la benvinguda al 2018.

Amb molta energia i ganes de passar-ho bé. Així és com milers de reusencs han viscut els últims segons de l'any des de la plaça del Mercadal. La clau per donar la benvinguda al 2018 ha estat parar força atenció al rellotge de la façana del palau municipal i no perdre el ritme a l'hora d'empassar-se el raïm. A peu de plaça la gent tenia ben clar quins són els desitjos per aquest nou any. Alguns d'ells no han deixat de banda la situació política que s'està vivint. És el cas de Pau Gairalt, qui ha confessat que 'm'agradaria molt que el procés constituent desemboqués en la independència de Catalunya'. A la vegada, per a molts, el principal desig ha estat 'salut i feina'.

El vent no va impedir que la música i el ball es convertissin en els protagonistes de la nit. De fet, per a molts, era la primera vegada que celebraven l'entrada del nou any des de la plaça del Mercadal. Més enllà del raïm, els espanta-sogres i el confeti també van convertir-se en protagonistes. La festa va continuar en diferents locals de la ciutat.

Paraules clau: