Back to top

El Mercadal reclama l'absolució dels presos polítics

Més d'un miler de persones s'ha mobilitzat a Reus, aquest dimecres al vespre, per demanar l'absolució dels presos polítics. La manifestació s'ha iniciat als Jutjats de Reus i, després de recórrer diversos carrers del centre, ha finalitzat a la plaça del Mercadal.
Més d'un miler de concentrats a la plaça Mercadal.

Després de 4 mesos de judici, ahir es va posar el punt i final al judici del procés amb les al·legacions dels acusats. Com a resposta, entitats com ANC, Òmnium Cultural i els partits de Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP van convocar mobilitzacions arreu del país en defensa dels presos polítics. A Reus, el punt de concentració va ser els Jutjats de Reus, a partit de les vuit del vespre. La concentració inicial d'un centenar de persones, va anar creixent fins a sumar més d'un miler de persones.

La plaça del Mercadal ha tornat a ser l'escenari d'una mobilització que ara ha demanat l'absolució dels presos polítics. Després del parlament de representants de col·lectius com l'Associació d'Advocats de l'1 d'octubre, els concentrats van tancar l'acte amb el Cant dels Segadors.

Paraules clau: