Back to top

El Mercadal de Reus s'omple a vessar contra la sentència del Procés

Milers de persones s'han manifestat des dels jutjats de Reus fins a la plaça del Mercadal contra la sentència del Judici del Procés.
El Mercadal de Reus s'omple a vessar contra la sentència del Procés

A punt de tocar les set de la tarda, l'avinguda Països Catalans s'ha omplert amb una cinquantena de tractors de Reus, Riudoms, la Selva del Camp, el Morell i Vilallonga. Una tractorada en contra de la sentència del Judici del Procés que ha recorregut el tomb de ravals fins als jutjats. Una vegada allà, milers de persones els han rebut amb càntics i aplaudiments i ha començat la manifestació en direcció la plaça del Mercadal. 

Durant el trajecte s'han escoltat crits com "In, inde, independència" o "Llibertat presos polítics", acompanyats de pancartes, estelades i senyeres. La concentració, en tot moment pacífica, ha arribat poc a poc a l'epicentre de la ciutat, el Mercadal. L'espai, ple a vessar, ha comptat amb una actuació musical de Fito Luri i diversos parlaments. Aquests han apel·lat a col·lapsar Catalunya i a demostrar que "els carrers són nostres"

La manifestació al Mercadal s'ha acomiadat amb el cant dels Segadors. Tot seguit, i com ja és habitual, els milers de concentrats han començat a fer camí cap a la seu de la Policia Nacional. 


DIRECTE: manifestació contra la sentència del Judici del Procés