Back to top

Mercadona obrirà un nou supermercat al Pallol

Els botiguers del Centre Comercial veuen l'anunci com una molt bona notícia per tal que es revitalitzi la zona i facilitar la vida dels veïns del centre.

Mercadona confirma l'obertura d'un nou establiment a Reus que obriria portes a principi del 2023 i que s'ubicarà al Pallol. És el quart supermercat que la cadena obra en els últims anys després dels de Mas Mayner, el passeig misericòrdia i el de l'avinguda de Marià Fortuny. Els que aplaudeixen l'anunci són els botiguers del Pallol, que esperen que el nou Mercadona pugui revitalitzar el centre comercial. 
 
El centre tindrà prop de MIL 800 metres quadrats i comptarà amb dos accessos: un des de la plaça d'Evarist Fàbregas i un altre per la planta baixa. Això ha comportat remodelar i redistribuir precisament la planta inferior. Per tot plegat caldrà reubicar dos comerços. 

Les obres de l'hotel arriben a la seva recta final

L'arribada de Mercadona al Pallol anirà acompanyada també de la finalització de les obres de l'hotel que fa anys que es va projectar i que encara ara la recta final dels treballs. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades