Back to top

El Mercat Central encara renovat el 2021

Després d'un intens provés de remodelació, al llarg dels primers mesos de l'any diverses parades continuaran reformant-se. El gran projecte a futur es trasllada a l'espai que ha deixat buit un gran supermercat.

El Mercat Central busca renovar-se per a no morir. I de moment tots els indicatius apunten a un èxit rotund en aquesta quimera. Malgrat que la pandèmia els paradistes s'han gastat un milió i mig d'euros en la reforma dels seus espais. De fet, aquest 2020 el mercat tanca amb molt poques parades buides, una tercera part de les que es van quedar desocupades el 2019. 

Tot plegat indica un bon estat de salut del producte que s'ofereix al mercat i també dels seus clients. Ildefons Vidal, el president dels paradistes del Mercat Central, assegura que "el mercat es deu a la ciutadania i cal anar estudiant què necessita la ciutat per anar-nos adaptant". Per això descarta convertir el mercat en una còpia d'altres espais o iniciatives d'àmbit europeu i considera que cal reinventar-se constantment escoltant a la ciutadania. 

Un projecte encara incert

La gran incògnita és què ocuparà l'espai en el qual fins ara hi havia un supermercat al Mercat Central. Es tracta d'un àmbit enorme que permet mil i una possibilitats. Vidal assegura que són els tècnics responsables de Reus Mobilitat i Serveis els que estan redactant la idea i que ell, de moment, no en sap res. Amb tot augura que "serà un projecte prou atractiu per a fer que la gent vingui al Mercat Central". 

Paraules clau: