Back to top

El Mercat Central recorda l'antic mercat al Mercadal

Quatre espais del Mercat Central s'han decorat amb elements i fotografies antigues. També hi haurà representacions teatrals

Un dels primers actes de la Festa Major de Sant Pere és el "Mercat al Mercadal", que l'any 2019 va arribar a la 20a edició. Enguany, a causa de les restriccions per la COVID-19 tampoc es podrà fer com sempre, però l'Institut Municipal Reus Cultura, l'Associació de Venedors del Mercat Central i el Bravium Teatre l'han reconvertit en una exposició per fer-lo possible.

Fins al 30 de juny, quatre espais del Mercat Central s'han decorat amb elements i fotografies antigues per recordar el "Mercat al Mercadal", un homenatge al mercat que es feia a la plaça a la primera meitat del segle XX.

A més de l'exposició, el divendres 18 de juny, alguns dels paradistes del Mercat Central es caracteritzaran com si estiguessin venent en una parada al Mercadal i actors del Bravium Teatre interpretaran oficis de l'època a partir de les 11.00 h. Tot plegat per recuperar l'ambientació del "Mercat al Mercadal".

Paraules clau:

Notícies relacionades