Back to top

El Mercat Central de Reus reformarà l'accés principal

La diverses reformes previstes compten amb un pressupost de més d'un milió d'euros i la intenció és que es desenvolupi com un nou espai amb denominació de gastromercat.

El 2020 es va iniciar una reforma del Mercat Central de Reus amb l'enderrocament de divuit parades buides, l'ampliació de l'horari i la creació d'una zona de degustació. Tres anys més tard, es continua treballant amb el projecte. Aquest dijous al matí, des del mateix mercat, s'han presentat noves propostes que comptaran amb una reforma de l'accés que potenciarà l'accés als vianants pel carrer Sant Joan, la creació d'una plaça elevada mantenint l'estructura original de la façana i l'adaptació dels accessos per persones amb mobilitat reduïda.

La iniciativa s'adhereix al compromís sostenible amb l'ampliació de l'eficiència energètica del sistema de climatització del mercat. El projecte compta amb un pressupost aproximat de més d'un milió d'euros i amb un termini d'execució de cinc a sis mesos.

Altres reformes

Es preveu la construcció de nous serveis, una ampliació de les instal·lacions, la demolició de les escales i les rampes actuals, la construcció d'un moll elevat i l'ampliació de l'horari.

Aquesta oferta complementària vol potenciar l'actual mercat, el consum de productes locals i continuar contribuint en el desenvolupament del teixit del comerç local. La intenció és que el Mercat Central de Reus es desenvolupi com un nou espai amb denominació de gastromercat.

Paraules clau:

Notícies relacionades