Back to top

El Mercat del Carrilet celebra els 40 anys amb una festa popular

Serà aquest dissabte, 23 de setembre, a partir de les 12 i amb un objectiu solidari a favor de la Càtedra de Dolor Infantil de la URV.

Tot i que han passat pràcticament tres mesos des de l'aniversari oficial, el passat 29 de juny, els i les paradistes del Mercat del Carrilet no han volgut perdre l'ocasió de celebrar els 40 anys. La portaveu dels professionals de l'equipament, Maria Jesús Querol, assegura que "ara que ens han promès que ens quedem aquí ho volem celebrar". Assegura Querol que encara queda perfilar amb l'actual govern com serà el seu futur, però estan satisfets amb com s'ha reconduït la seva situació. 

Tot plegat després que, durant l'anterior mandat, s'anunciés el tancament de l'equipament i s'iniciés una pugna per intentar revertir la decisió. Amb el nou govern encapçalat per Sandra Guaita s'ha fet marxa enrere a la proposta inicial. De fet, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, Josep Baiges, diu que "aquesta festa és un renéixer del Mercat del Carrilet", mercat que ha volgut ovacionar per la seva proximitat i la tasca de cohesió de barri que representa.

La festa arrancarà a les 12 del migdia, amb la presència dels Nanos de Reus. Hi haurà una degustació de fideuada gentilesa del Mercat del Carrilet que serà gratuïta, però per la qual es demana una aportació econòmica solidària que es destinarà a la Càtedra de Dolor Infantil de la URV. 

Paraules clau:

Notícies relacionades