Back to top

El Mercat del Carrilet encèn el ple

L'oposició ha carregat durament contra l'equip de govern i ha defensat que hi havia alternatives
ple reus

El ple de febrer de l'Ajuntament de Reus s'ha vist capitalitzat pel tancament del Mercat del Carrilet. Com ja es preveia, l'oposició ha carregat contra l'equip de Carles Pellicer. Els socialistes i la CUP han coincidit en diverses de les seves reclamacions. El portaveu del PSC, Andreu Martín, ha defensat que 'aquest ple és la mort del Pla d'Acció Municipal'.

Unes declaracions emmarcades en recordar que el PAM incloïa la modernització dels mercats i polítiques d'ocupació pensades per a dones de més de 40 anys. En aquest punt és on ha incidit la regidora de la CUP, Mònica Pàmies, qui ha recordat que "la majoria dels treballadors del Carrilet són dones de més de 50 anys'. Ciutadants també s'ha sumat a les crítiques. La seva portaveu, Débora García, ha titllat de "sorpresa", quan per la premsa es van assabentar del tancament de l'equipament.

Carles Prats es defensa

El regidor d'Empresa, Carles Prats, s'ha defensat dels atacs de l'oposició i ha assegurat que"s'ha treballat a fons per trobar un operador que ocupés el supermercat". En aquest sentit, ha assegurat que s'havia parlat amb 6 operadors.

D'altra banda, Prats ha explicat que, anualment, el manteniment del Mercat del Carrilet suposa 220.000 euros.

Amplien el termini per tal que els paradistes optin a passar al Mercat Central

L'Ajuntament havia fixat en el 30 de març la data límit perquè els paradistes del Carrilet notifiquessin la seva voluntat de traslladar-se al Mercat Central. Prats ha avançat que allargaran aquest període en un mes, de manera que el 30 d'abril serà la data límit.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades