Back to top

El Mercat del Carrilet serà un equipament cultural i turístic

El regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Carles Prats, ha explicat que estan treballant en aquesta línia.

Després que el govern municipal hagi ajornat el tancament del Mercat del Carrilet, en una entrevista a Canal Reus el regidor d'Empresa, Carles Prats, ha avançat la idea sobre la qual es treballa per al futur d'aquest espai. Ha assegurat que "estem pensant en un equipament cultural i un altre pròxim al turisme familiar, que encara no el tenim definit". De fet, ha afegit que voldran obrir un procés participau a la ciutadania per saber quina opinió tenen al respecte.

Cooperativa de paradistes

D'altra banda, Prats ha detallat que també estan treballant en la possibilitat de posar en marxa un projecte de comerç de proximitat que es dugui a terme a través d'una col·laboració cooperativa. Cal destacar que, la setmana passada, els paradistes parlaven que al futur es buscaria establir una "zona de producte fresc". Respecte a aquestes afirmacions, el regidor ha detallat que "tenim diverses accions en marxa i una d'aquestes seria un projecte de comerç de proximitat en forma de cooperativa".

Entrevista

Parlem amb el regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus, Carles Prats.

Paraules clau:

Notícies relacionades