Back to top

Un mercat de segona mà com a Treball de Final de Grau

El projecte, impulsat per una estudiant de Negocis i Màrqueting Internacional, s'ha materialitzat aquest dissabte al Racó de la Palma, i busca promoure una economia més sostenible

L'objectiu de l'Eva Miquel, estudiant de l'últim curs de Negocis i Màrqueting Internacional, és promoure un consum més sostenible i donar visibilitat als comerços propers, i ho ha fet organitzant un mercat de segona mà, amb el suport del Casal de Joves La Palma de Reus.

L'espai ha acollit 9 paradetes de roba usada, complements i artesania. La seva organitzadora creu que el sector de la venda de productes de segona mà està en auge, i que a Reus hi ha poca oferta.
Els assistents han aplaudit la proposta i han destacat la necessitat d'apostar per iniciatives com aquesta, promovent la reutilització i una economia més sostenible.

Més que un mercat de segona mà

La proposta, però, ha anat més enllà, i amb l'objectiu d'atraure un major nombre de visitants i possibles compradors, el mercat ha incorporat tallers, música amb dj's, i la possibilitat de passar una bona estona prenent alguna cosa a les taules del bar del Racó de la Palma.

Paraules clau:

Notícies relacionades