Back to top

Meritxell Barberà renuncia a la presidència de la Unió de Botiguers de Reus

Barberà deixa l'entitat comercial per centrar-se en el projecte polític al qual s'ha sumat recentment: serà la número 7 d'Esquerra Republicana a les eleccions municipals del pròxim mes de maig

Meritxell Barberà ha renunciat a la presidència de la Unió de Botiguers per centrar-se en el projecte d'Esquerra Republicana amb vista a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Fa poc més de tres setmanes, els republicans anunciaven que la botiguera seria la número set de la seva llista, és a dir, el primer fitxatge de cara als pròxims comicis, ja que els sis regidors actuals repeteixen en els sis primers llocs de la llista.

Tres anys després de ser escollida, Barberà ha decidit tancar la seva etapa al capdavant de l'associació de comerciants més antiga del país i que el seu pare, juntament amb altres comerços, va impulsar fa gairebé mig segle. Del seu pas, a través d'una carta, Barberà ha volgut remarcar el trasllat de la seu social a la Cambra de Comerç, haver sanejat els comptes de l'entitat o haver aconseguit doblar el nombre d'associats a la Unió de Botiguers, entre d'altres.

MERITXELL BARBERA ERC NOEMI


Ara, assegura que inicia un nou repte. En la carta de renúncia afirma que vol "aportar els seus coneixements i experiència a continuar treballant pel bé comú, però aquesta vegada fer-ho, no només pels associats sinó per tota la ciutat, des del govern". De fet, en la missiva, s'atreveix a demanar la confiança dels associats afirmant que per ella "seria un gran honor" ser regidora de l'Ajuntament.

Relleu al capdavant

Ara, s'obre un període de presentació de candidatures a la presidència de la Unió de Botiguers, que es dipositaran al registre de la Cambra de Comerç de Reus des d'aquest dimarts i fins al dia 5 d'abril. El relleu es farà efectiu el dia 12 d'abril a la sala d'actes de la Cambra de Comerç.

Paraules clau:

Notícies relacionades