Back to top

Més de 100 nous abonaments de la modalitat resident als pàrquings municipals

Està pensat per a usuaris que fan ús de l’aparcament en horari residencial i no comercial amb una freqüència diària.
aparcament

La xarxa municipal d’aparcaments ha estrenat aquest 2018 la nova tarifa resident dins de l’oferta de serveis d’abonament que ofereix l’empresa Reus Mobilitat i Serveis. Fins al 31 de juliol, s’han fet més de 100 abonaments nous d’aquesta modalitat i el nombre total ja triplica els que hi havia el desembre de 2017: s’ha passat de 44 abonaments a 150 a finals de juliol de 2018.

La tarifa resident és un abonament dissenyat especialment per a tots els usuaris que fan ús de l’aparcament en horari residencial: migdia, nit i festius. Aquest nou abonament té un import mensual de 33 euros, el que significa un cost diari de poc més d’un euro. Aquesta targeta resident substitueix i amplia les prestacions de l’abonament nocturn, vigent fins a 2017; en aquest cas, l’import mensual era de 51 euros.

Està pensat per a usuaris que fan ús de l’aparcament en horari residencial i no comercial amb una freqüència diària. Permet l’estacionament a qualsevol dels 8 pàrquings de la xarxa municipal en l’horari següent:

  • Dies laborables (de dilluns a dissabte): a l’hora de dinar –entre la una i les quatre– i a la nit –des de les 7 del vepre a les 9 del matí del dia següent.
  • Diumenges i dies festius: aparcament 24 hores
  • + 20 hores: el titular de l’abonament resident disposa d’un bonus mensual de 20 hores addicionals d’aparcament fora d’aquest horari (per exemple, el dissabte a la tarda). 

A més, fora de l’horari establert per la tarifa resident, el consum acumulat en 24 hores mai podrà superar el màxim diari establert de 4 euros al dia (tarifa comercial vigent als pàrquings municipals).

La xarxa municipal d'aparcaments està integrada per 8 pàrquings subterranis amb una oferta global de 3.200 places i l’any 2017 el nombre d’usuaris va superar l’1,5 milions, amb una mitjana diària de més de 4.000 vehicles.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades