Back to top

Més de 12.000 espectadors en un Trapezi adaptat a la pandèmia

La 25a. edició del Trapezi, que durant 5 dies ha ofert a Reus 24 espectacles amb 74 funcions, ha comptat amb 32 companyies catalanes i estatals.

Nous espais escènics, més repartits per la ciutat de Reus, i sense espectacles itinerants ni aglomeracions de públic. Així ha estat la 25a. edició del Trapezi, que s'ha hagut d'adaptar a les mesures sanitàries per la pandèmia. Durant cinc dies, els més de 12 mil espectadors han pogut veure 24 espectacles amb 74 funcions, i és que des de les administracions que impulsen la iniciativa, destaquen la importància de mantenir una fira com aquesta, malgrat les dificultats.

"Tornarem al carrer"

En un primer balanç, l'organització té clar que, quan la situació sanitària ho permeti, el Trapezi recuperarà els espectacles de carrer i la màxima presencialitat, que són essencials en aquesta art escènica. També podria recuperar part de l'oferta gratuïta, que enguany no ha existit per la necessitat de reorganitzar els espais i el públic.

Un documental per commemorar els 25 anys de Trapezi

En el marc del 25è aniversari de la Fira del Circ, l'organització ha donat a conèixer que s'està treballant en un documental commemoratiu que vol reforçar la imatge i trajectòria dels 25 anys de Trapezi, i que busca que es continui parlant de circ. El projecte veurà la llum la propera tardor. En aquesta línia, el director artístic del Trapezi, Leandro Mendoza, ha explicat que "el circ és un sector amb molt poc arxiu audiovisual", i que "aquest documental serà el primer document audiovisual sobre circ contemporani a casa nostra". 

Paraules clau:

Notícies relacionades