Back to top

Més de 150 esportistes participen al Dragons Combine 2022

La jornada va constar d'un seguit de proves físiques i tècniques pels candidats, amb l'objectiu de seleccionar les noves incorporacions a la plantilla, per a la propera temporada a l’European League of Football. 

El Dragons Combine 2022, realitzat aquest cap de setmana al camp annex de l’Estadi Municipal, va comptar amb més d'un centenar i mig de jugadors. La cita es va celebrar amb la voluntat de conèixer les capacitats físiques i habilitats tècniques dels candidats que opten a formar part de la plantilla, que competirà la pròxima temporada a l’European League of Football

Els inscrits es van dividir en dos grans grups per a la realització de les diverses proves. Un dels millors registres de la jornada va ser el de Gabriel Palmeira, qui va fer 27 repeticions de Bench Press amb 100 quilos. També, Arnau Casamor i Rubén Quintana van ser alguns dels esportistes amb millors resultats en les proves de 20 yards shuttle i 40 yards, respectivament. Per la seva banda, el General Manager de la franquícia, Bart Iaccarino, va valorar positivament la jornada i l'augment del nivell en les candidatures, en comparació amb l'any passat.   

Encara no s'ha confirmat el nom del nou entrenador, que ocuparà el lloc d'Adam Rita, però des del club asseguren que s'anunciarà en poques setmanes. Ara, caldrà esperar a veure el llistat de seleccionats per poder formar part de l'equip, en aquesta pròxima temporada al Municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades