Back to top

Més de 16.600 alumnes tornen a l'activitat escolar

Es tracta d'unes xifres similars a les del curs anterior que es reparteixen pels més de 40 centres de la ciutat. Per tenir-ho tot a punt per a la tornada a l'escola, el consistori ha dut a terme una sèrie d'actuacions per remodelar i ampliar les condicions d'alguns centres educatius de la ciutat.
Tornada a l'escola

Els nens i nenes de la ciutat s'han llevat d'hora per tornar a l'escola després de quasi tres mesos de vacances. Un nou curs escolar que compta amb 16.689 alumnes escolaritzats a l'etapa obligatòria, 10.954 a Infantil i Primària i 5.735 a Secundària, unes xifres similars a la del curs anterior. La ciutat de Reus segueix comptant amb els més de 40 centres educatius i durant l'estiu, segueix augmentant el nombre d'alumnes per la matrícula viva amb 185 noves incorporacions.

Amb l'objectiu de començar el curs amb les condicions adequades, el consistori ha remodelat i ampliat durant les vacances algunes escoles de la ciutat. És el cas de l'Escola La Vitxeta on s'ha arranjat la zona d'entrada i s'ha descongestionat la zona d'aparcament actual. La Font del Lleó i l'escola Montsant també han presenciat obres de remodelació i millora.

Dues famílies de Reus però s'han quedat sense escola, segons ha publicat una d'elles al Facebook i ha recollit TarragonaDigital. Tot i haver acceptat les seves matrícules, just abans de començar el curs, l'escola ha informat a les famílies que aquestes no estaven admeses al centre a causa d'un error informàtic.

Paraules clau: