Back to top

Més de 2.000 persones visiten el campament dels reis de Reus

El campament serà a la ciutat fins al dia 4 al vespre i no es necessita adquirir entrades prèviament

El Parc Sant Jordi de Reus acull per segon any consecutiu un campament reial perquè els enviats de ses majestats els Reis d'Orient gaudeixin de la seva estada a la capital del Baix Camp.

Des de l'estudi d'astrologia fins a l'oficina on es classifiquen les cartes passant pel taller de les joguines, el campament dels reis ofereix un recorregut per a veure com els ajudants dels reis mags es preparen per a la nit més màgica de l'any. 

A diferència de l'any anterior, els visitants circulen pel campament sense guía, sinó que a cada estació es troben un patge que els explica quina tasca estan fent. A l'última estació és el torn dels més petits d'entregar les cartes que posteriorment els carters reials classificaran seguint totes les mesures de seguretat. 

campament dels reis

Fins aquest dilluns al matí, ja s'han recollit més de 2.000 cartes amb centenars de peticions que els més petits tenen molt clars com ara un ordinador, legos o una cuineta. 

L'acampada reial enguany no compta amb reserva prèvia. Tothom qui vulgui visitar-lo haurà de fer cua a l'exterior del Parc de Sant Jordi i farà la visita en grups de fins a 10 persones. El campament serà a la ciutat fins el dia 4, de 10.00 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h, i serà el dia 5 a la tarda serà quan els patges acompanyats de Melcior, Gaspar i Baltasar retornaran als carrers en la tradicional cavalcada de reis.

Paraules clau:

Notícies relacionades