Back to top

Més de 2.000 signatures a favor del Mercat del Carrilet

Els paradistes i algunes associacions de veïns de Reus han format la plataforma 'Salvem el mercat del Carrilet' per emprendre accions conjuntes en contra del seu tancament.
Plataforma 'Salvem el mercat del Carrilet'

Diverses entitats i associacions de veïns han recolzat la causa dels paradistes del mercat del carrilet i han creat una plataforma per evitar el seu tancament.

La primera acció ha estat una recollida de signatures que, en menys d'una setmana, ja ha assolit la xifra de 2.000. Per presentar-les, en necessiten 10.500 tot i que el veritable objectiu és que l'Ajuntament respongui i digui alguna cosa al respecte.

Crida a la cohesió

La portaveu de la plataforma, Maria Jesús Querol, fa una crida perquè tots els veïns de la zona sud, les entitats i les associacions s'hi adhereixin. Expressa que la situació 'és intolerable' i que l'Ajuntament 'no pot deixar a desenes de milers de persones sense un servei de qualitat com és el Mercat del Carrilet'.

Mercat del Carrilet

'Enfadats i estafats'

Els paradistes expressen que han rebut molt de suport per part de les entitats i les associacions i mostren el seu rebuig a la decisió del consistori reusenc. Se senten 'enganyats i estafats', i asseguren que 'tot eren promeses de regeneració de la zona durant la campanya electoral'. Per això, demanen unitat davant aquesta situació, motiu pel qual han creat la plataforma.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades