Back to top

Més de 215 km en el retorn de la Volta Ciclista a Tarragona

La segona etapa de la prova ha començat i acabat a la capital del Baix Camp.

Francisco Torrella s'ha proclamat guanyador de l'etapa de diumenge, i guanyador general de la 58a edició de la Volta Ciclista a Tarragona. Una prova reservada a les categories de Màster 30, Màster 40 i Màster 50, que any rere any agrupa ciclistes del territori espanyol i l'estranger, en un cap de setmana a la província de Tarragona.

Bones xifres de participació i una segona etapa amb trams de muntanya

Enguany han participat al voltant d'uns 200 corredors, amb un total de més de 217 quilòmetres, i, a diferència d'altres edicions, en només dues etapes. Concretament, la segona ha tingut l'inici i el final a la capital del Baix Camp. Un recorregut que ha contemplat Reus, Vinyols, Cambrils, Mont-roig i Montbrió. Però també una etapa de muntanya, amb la dificultat de la pujada del port de la Mussara.

En la seva primera participació en la categoria Màster, Torrella s'ha proclamat guanyador de la 58a edició de la prova ciclista més antiga que es corre a l'estat espanyol. En segon lloc s'ha posicionat el corredor Pedro José López i, en tercer, Albert Josep Piñana. En la classificació per equips, ha estat l'equip Furore qui s'ha emportat la 1a posició de la categoria general.

Paraules clau:

Notícies relacionades