Back to top

Més de 250 places a les escoles bressol per al curs 2019/20

Les sis escoles bressol municipals obren el període de preinscripció del 13 al 24 de maig amb més de 250 places ofertes. El curs escolar 2019/2020 manté els mateixos criteris i barems que anys anteriors i segueix disposant de totes les aules de les escoles bressol.
Preinscripció escoles bressol

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals s'obre el proper dilluns 13 de maig i finalitza el 24. Les famílies que facin la sol·licitud disposen de 258 places distribuïdes en les sis escoles bressol de la ciutat. Un nombre que ha disminuït respecte a les 283 del curs actual tot i que aquesta baixada no afecta el nombre d'aules, que es mantenen totes obertes per quart any consecutiu. Com a novetat, la preinscripció es podrà fer de manera telemàtica a través del portal reus.cat.

Els criteris i barems pels quals es regirà l'accés de les famílies a les escoles bressol es mantenen igual, de la mateixa manera que els preus de matriculació que segueixen congelats des del curs 2015/2016. Cada aula disposarà d'una plaça per nens amb necessitats educatives especials que en cas de no omplir-se passaria a ordinària. L'oferta definitiva es publicarà el 3 de juny amb la consegüent relació d'alumnes admesos que podran fer la seva matrícula del 5 al 18 de juny.

Paraules clau: