Back to top

Més de 260 empleats de CaixaBank es mobilitzen en la Setmana Social

Els voluntaris de CaixaBank de Reus van acompanyar els usuaris de l’Associació d’Alzhèimer de Reus i Baix Camp en una visita al CaixaFòrum de Tarragona. En concret, van anar a veure l’exposició ‘Apunts a la sorra’, dedicada al pintor Joaquín Sorolla.
caixaforum.

Més de 260 empleats de CaixaBank i de la Fundació Bancària ‘la Caixa’ del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre van participar en algunes de les 114 activitats programades a la demarcació amb motiu de la Setmana Social, que es va desenvolupar de l’11 al 19 de febrer arreu de l’Estat.

Aquestes activitats es van dur a terme en un total de 45 entitats socials del territori com l’Associació d’Alzhèimer de Reus i Baix Camp. Els voluntaris de CaixaBank de Reus van acompanyar els usuaris i usuàries d’aquesta associació a una visita guiada al CaixaFòrum de Tarragona per veure l’exposició ‘Apunts a la sorra’, dedicada al pintor Joaquín Sorolla. Per als voluntaris de CaixaBank aquesta iniciativa solidària és el seu mitjà particular per implicar-se en el suport de les persones més necessitades.

En total s’han organitzat més de 5.000 activitats per part de 1.500 entitats socials en tot l’Estat. En cadascuna d’elles hi ha participat de manera voluntària un de cada tres empleats de CaixaBank, la Fundació Bancària ‘la Caixa’ i CriteriaCaixa.