Back to top

Més de 3 milions de passes, en la Caminada #Mouteacasa

Un total de 445 persones van participar ahir diumenge 26 d’abril en aquesta activitat organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament
caminada

La Caminada #Mouteacasa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha registrat un total de 3.143.195 passes, segons ha informat el regidor d’Esports, Diego García, que ha fet un balanç molt positiu d’aquesta activitat organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament del municipi ahir diumenge 26 d’abril.

“No només hem aconseguit superar amb escreix la fita que ens havíem marcat, arribar a les 500.000 passes, sinó que hem animat a fer esport a un total de 445 persones, de totes les edats, des d’1 any fins a 88 anys, que per nosaltres és el més important; i hem demostrat que les metes, tot i que en un principi puguin semblar difícils, es poden assolir amb l’esforç col·lectiu”, ha apuntat el regidor.

Continuar promovent l'exercici físic

Continuar promovent l’exercici físic durant el confinament era, precisament, l’objectiu que es va plantejar el consistori, quan va decidir programar aquesta caminada oberta a tothom.

El regidor d’Esports, Diego García, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida virtual a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament, a les 9 hores. A partir d’aleshores i fins a les 21 h, les 445 persones que hi van participar van tenir de temps per fer la caminada, en el moment que més els va convenir.

caminada

De les 445 persones participants, el 56% són dones; i el 44%, homes. Pel que fa a la procedència dels caminants, la majoria són del municipi, tot i que també hi ha d’altres municipis, com ara de Mont-roig del Camp, Pratdip, Cambrils, Tivissa, l'Ametlla de Mar, Vilaplana, Valls, Tarragona, Salou, Maspujols, Barcelona, Viladecans, etc.; i fins i tot de fora de Catalunya (d’ Andorra, Madrid, Saragossa) i de l’estranger (de França i de Tailàndia).

Un total de 31 persones van superar les 15.000 passes; i la que més passes va fer va arribar a les 35.277.

hospitalet

El nombre de passes el van poder calcular els participants utilitzant un rellotge o comptador específic, una app o mesurant l'espai per passes i comptant les vegades que havien completat el recorregut.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades