Back to top

Més de 300 jutges i fiscals se sumen a la vaga

Desenes de jutges i fiscals d'arreu de Catalunya s'han tornat a concentrar davant els edificis judicials per reclamar més recursos i una major independència judicial. Una aturada que a Reus ha comptat amb el suport de més de 20 professionals del sector.
Més de 300 jutges i fiscals se sumen a la vaga

Els 15 jutges i els 10 fiscals de Reus s'han tornat a concentrar davant les portes dels Jutjats per reclamar més mitjans i recursos, així com més transferència i independència del poder judicial. Unes reivindicacions que ja van començar el passat mes de maig. No obstant això, i davant la nul·la resposta per part de l'Estat, els professionals de la Justícia s'han vist obligats a tornar a la càrrega, i aturar durant tot un dia les seves obligacions professionals.

Uns professionals que també han volgut destacar la importància de lluitar com a col·lectiu per una major independència judicial. I és que asseguren que la mala imatge que s'està donant de la justícia espanyola, no concorda amb el servei que ells donen als ciutadans, tal com ha explicat aquest dilluns, 19 de novembre, el Jutge Degà de Reus, Diego Álvarez.

Unes reivindicacions que arrosseguen des de fa 6 mesos, concretament des de passat 22 de maig, i sobre les quals encara no han rebut resposta per part de l'Estat.

Paraules clau: