Back to top

Més de 300 persones es “deixen prendre el pèl” a Cambrils

La novetat d'aquesta 5a edició ha estat la incorporació del servei de perruqueria canina i les passejades en barca, a càrrec del Club de Rem Cambrils.

La solidaritat ha estat la protagonista d’aquest matí de diumenge al Passeig Marítim de Cambrils. Després de la cancel·lació de l’any passat, avui ha tornat a celebrar-se la jornada “Deixa’t prendre el pèl”, enguany en col·laboració amb el Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L’acte ha comptat amb més de 50 professionals barbers, perruquers i esteticistes de diferents indrets del territori espanyol, que han dedicat el matí a tallar cabells, pentinar, pintar ungles i arreglar celles amb un motiu solidari i a uns preus que anaven des dels 8€, fins als 16€.  

Deixa't prendre el pèl

Enguany amb més serveis

Entre les novetats d’enguany, s’ha permès la reserva prèvia de serveis online, s’ha retirat el servei de barberia, per raons de seguretat sanitària, i s’han afegit la perruqueria canina i els passejos en barca, a càrrec del Club de Rem Cambrils.

Ungles i celles, les més sol·licitades de la jornada

En total, s’han venut al voltant de 400 tiquets durant tot el matí i els serveis més demandats han estat els d’ungles i celles. Tot un triomf en aquesta 5a edició, la primera des de l’inici de la Covid-19, que també ha comptat amb paradetes solidàries, photocall, servei de bar i música en directe

Paraules clau:

Notícies relacionades