Back to top

Més de 3.000 actuacions de la Unitat de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Reus

Set mesos després de la seva creació, la Unitat de Proximitat de la Guàrdia Urbana actua, sobretot, en conflictes de convivència veïnal o relacionats amb l'incivisme

La Unitat Mòbil de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Reus va ser creada el passat mes de març, i en només 7 mesos ja ha ofert 3.000 serveis arreu de la ciutat. D'aquestes actuacions, la Guàrdia Urbana en destaca actuacions per qüestions de convivència veïnal o relacionades amb l'incivisme. 

Expectatives complertes

Va ser creada amb l'objectiu d'apropar-se a la ciutadania, una proximitat que s'ha demostrat en visites a comerços, reunions amb associacions de veïns i deteccions d'incidències a la via pública. Les expectatives, a més, s'han complert. En comparació a les xifres que altres anys havia assolit el servei de patrullatge de proximitat, aquesta nova unitat ja ha doblat les actuacions. Una bona acollida que fa que l'Ajuntament vulgui ampliar les unitats mòbils.

De fet, la bona rebuda també s'ha vist internament reflectida en el cos de la Guàrdia Urbana. De fet, la unitat específica de proximitat ha anat en augment per reforçar l'estratègia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades