Back to top

Més de 30.000 espectadors gaudeixen del Trapezi

La 26a edició del Trapezi tanca amb més de 30 mil espectadors que han gaudit, durant 5 dies, de 16 espectacles i un total de 44 funcions

Un total de 28 companyies, entre nacionals i internacionals, han configurat el cartell d'un Trapezi que ha recuperat la normalitat, i on s'han tornat a veure espectacles de gran format, que han aplegat un nombrós públic com en el cas del tradicional Cabaret. Les representacions s'han repartit en nou espais de Reus, entre places, carpes de circ i el teatre Bartrina. El temps ha acompanyat, i el públic ha gaudit, a vegades sota un sol de justícia, de multitud d'espectacles de circ de disciplines molt diverses.

Tot i que en aquesta edició bona part dels espectacles han estat de pagament, a preus populars d'entre 2 i 8 euros, des del consistori reusenc defensen que la voluntat no és fer un Trapezi de pagament, sinó apostar per la qualitat artística tant per a les companyies com per al públic. En general, els espectadors no veuen el pagament malament, mentre es mantinguin preus assequibles, tot i que reconeixen que comporta algunes limitacions, com el fet d'haver de "planificar amb antelació els espectacles que s'aniran a veure".

El director artístic, Leandro Mendoza, s'acomiada

Aquesta ha estat la darrera edició de la direcció artística encapçalada per Leandro Mendoza, després d'ocupar el càrrec durant els darrers 6 anys. En breu s'obrirà el concurs públic per optar al lloc de cara a les dues properes edicions. Mendoza ha afirmat que se'n va satisfet amb la feina feta, però creu que cal incidir, sobretot, en la conservació d'arxiu del sector del circ, actualment molt escàs, i en les coproduccions en col·laboració amb les administracions.

Els millors moments del Cabaret del Trapezi 2022

Paraules clau:

Notícies relacionades