Back to top

Més de 340 persones participen a la IV Cursa Comaigua a Cambrils  

Més de 340 persones en total han participat en la 4a edició de la cursa celebrada  aquest diumenge, 27 de març, a Cambrils.  

Comaigua, companyia referent en la gestió del cicle de  l'aigua i de serveis mediambientals al Baix Camp, constituïda pel Consell Comarcal del  Baix Camp i Sorea, ha celebrat aquest diumenge, 27 de març, la 4a edició de “La  cursa Comaigua” a Cambrils.  

La companyia ha recuperat aquesta cursa popular per a famílies, atletes i aficionats al  running, que va sorgir com a iniciativa per ressaltar la importància de l'aigua com a bé  escàs i imprescindible per a la vida. Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març),  data marcada per Nacions Unides, Comaigua se suma a la crida per fomentar els hàbits  saludables i la sostenibilitat a través d’aquesta iniciativa.  

La Cursa Comaigua, que enguany s’ha celebrat a Cambrils, va canviant el seu  recorregut pels municipis de la comarca del Baix Camp: en la seva primera edició, va  tenir lloc a Reus l’any 2017; l’any 2018, a la Selva del Camp i, en la seva tercera edició  l’any 2019, a Riudecanyes.  

UNA CURSA FAMILIAR I SOLIDÀRIA  

La Cursa Comaigua és una de les proves populars familiars de major tradició a la  comarca del Baix Camp, per la qual cosa l'Administració Comarcal ha volgut ressituar la en el panorama esportiu. L’organització ha anat a càrrec del Consell Esportiu del Baix  Camp i Comaigua, i ha comptat amb la col·laboració principalment de Cambrils Esport  de l’Ajuntament de Cambrils i el suport de diferents entitats, com ara els ajuntaments del  Baix Camp i Esports de la Generalitat de Catalunya.  

La Cursa Comaigua 2022 ha comptat amb un recorregut de 10k, un altre de 5K i curses  infantils. Tots els recorreguts comptaven amb un perfil molt favorable per als corredors  i es van iniciar a la Riera del Regueral de Cambrils. La cursa en tot moment es va poder  seguir a les xarxes socials @lacursacomaigua.

UNA BONA OPORTUNITAT DE MARCA PERSONAL 10K  

cursa comaigua

La cursa, totalment gratuïta, va acollir més de 340 persones, fins al moment l’edició més  concorreguda. Va disposar de 2 punts d'avituallament d’aigua i fruita, assistència mèdica  per als corredors i de “L’Espai Comaigua” amb jocs tradicionals per a nens de 3 a 12  anys amb l’objectiu de promoure una actitud i uns comportaments positius envers el  medi ambient i l’ús responsable de l’aigua.  

La vila marinera de Cambrils va acollir per primer any corredors nacionals i  internacionals sent una destinació reconeguda per disposar del recorregut més pla per  aconseguir les millors marques personals.  

El lliurament de premis van anar a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, el  regidor d’Hisenda de l’ajuntament de Cambrils, David Chatelain, el president del  Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, el gerent del Consell Esportiu del Baix  Camp, Joan Bartolí, el president de Comaigua, Eduard Pellicer i la gerent de  Comaigua, Tiphaine Anderbouhr.  


RESULTAT ADULTS 10 KM MASCULÍ  
1- José Antonio Sánchez García - 37'25''  
RESULTAT ADULTS 10 KM FEMENÍ  
1- Noemí Pla Badia - 44'56''  
RESULTAT ADULTS 5 KM MASCULÍ  
1- Marc Bové - 17'06''  
RESULTAT ADULTS 5 KM FEMENÍ  
1- Elena Guijo Moraga - 22'28''  


La resta de resultats de les diferents categories es poden consultar en aquest enllaç:  CLASSIFICACIONS IV CURSA COMAIGUA 

Paraules clau:

Notícies relacionades