Back to top

Més de 40 establiments a la 14a edició de la Ganxet Pintxo de Primavera

Més de 40 establiments participaran a la catorzena edició de la Ganxet Pintxo de Primavera. Del 5 al 15 d'abril, la ciutat tornarà a acollir la ruta de tapes reusenca, aquest any protagonitzada per l'esport. Com en les edicions anteriors, cada tapa tindrà un preu de 2.5 euros i inclourà també un quinto o una canya.
Més de 40 establiments participaran a la catorzena edició de la Ganxet Pintxo de Primavera.

Amb tapes i canyes. Així és com es tornaran a farcir els establiments de la ciutat de Reus del proper 5 al 15 d'abril en la catorzena edició de la Ganxet Pintxo de Primavera. La ruta de tapes de Reus torna als carrers de la ciutat, aquest any amb la participació de 39 establiments a la ruta convencional, i 4 més a la categoria de menús de tapes, que tindran un preu de 30 euros. La ruta no tindrà canvis respecte les anteriors edicions: cada tapa tindrà un preu de dos euros i mig, i anirà acompanyada amb un quinto o una canya d'Estrella Damm.

Aquest any, però, la ruta anirà de la mà de l'esport amb la voluntat de sumar-se a la candidatura Reus Ciutat Europea de l'Esport 2019. "L'esport serà el gran protagonista de les accions paral·leles que realitzem amb vocació d'obrir la ruta a les inquietuds ciutadanes", ha afirmat el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà. Algunes d'aquestes activitats són la Cursa Grup Oliva "Herois per l'Alzheimer", així com la col·laboració habitual amb el Club de Futbol Reus Deportiu.

D'altra banda, els usuaris podran seguir votant les seves tapes preferides. Es lliuraran tres premis populars, tres premis professionals, el premi Damm a millorar maridatge i el Ganxet Llengua que atorga el Centre de Normalització Lingüística. Uns premis ja tradicionals en una ruta ja consolidada a la ciutat."La ruta de tapes de Reus és una oferta única en una ciutat viva, dinàmica moderna i en constant moviment", ha destacat la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles.

La festa d'inauguració es celebrarà el proper dijous 5 d'abril a l'espai de la Llotja a les 8 del vespre, i comptarà amb la participació de la patinadora del Reus Deportiu, Laia Lloses, imatge d'aquesta edició de la ruta.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau: