Back to top

Més de 400 alumnes de Reus participen en el concurs "Dibuixa Avellanes"

Aquest dijous al vespre es va fer el lliurament de premis i el tradicional berenar que, després de la pandèmia, s'han pogut celebrar amb normalitat.

L'espai de la Llotja de la Cambra de Comerç ha acollit per quart any consecutiu el lliurament dels premis del concurs Dibuixa Avellanes. Més de 400 nens i nenes de 10 escoles de Reus han tingut l'oportunitat de plasmar en les seves creacions diferents aspectes del cultiu de l'avellaner.

30 s'han exposat a la Llotja

De totes les obres que s'han presentat, se n'han seleccionat 30 per exposar-les a la Llotja de Reus. Entre aquests dibuixos, alguns han decidit reproduir el procés de la collita de l'avellana fins a arribar al mercat, o d'altres han preferit donar a conèixer tots els beneficis que té per a la nostra salut. Això si, tots coincideixen en el fet que guanyar el premi els ha fet molt feliços.

Aquest certament està emmarcat dins del programa d'activitats del Temps d'Avellana, que continuarà pròximament amb el tast televisat d'avellana a la mateixa Llotja que es podrà seguir en directe per Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades