Back to top

Més de 400 persones en la 9a edició de la Cursa Nocturna de Sant Jaume

Èxit de participació en 9a edició de la Cursa Nocturna de Sant Jaume que s'ha celebrat aquest 20 de juliol a Reus. Una cursa que ja s'ha convertit en una cita obligatòria per a tots aquells amants de l'atletisme.
Més de 400 persones en la 9a edició de la Cursa Nocturna de Sant Jaume

Deu van ser els quilòmetres que van haver de recórrer els més de 400 esportistes que enguany han participat a la cursa nocturna de Sant Jaume. Una cita molt esperada, ja que el seu horari nocturn permet gaudir de l'esport sense haver de patir les insuportables temperatures de l'estiu, com molt bé comenten els seus participants.

Un recorregut que comença a les piscines municipals del parc dels Capellans, i es dirigeix fins a Riudoms pel camí del Roquís i el camí vell de Castellvell. Uns 5 quilòmetres que s'han de tornar a fer cap a Reus, però aquesta vegada pel camí dels Molins Nous. Un total de 10 quilòmetres que es poden fer "sols o bé en parella", com explica el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, qui es mostra molt content per "haver passat de la xifra dels 400 participants".

El guanyador d'aquesta novena edició ha estat Pedro Vega, amb un temps de 33 minuts i 15 segons, seguit de Miguel Godoy, en segona posició i Xavi Garcia, en tercera. La part femenina l'ha liderat Paula Hritiuc, seguida d'Helena Sirisi i Ester Poblet.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades