Back to top

Més de 4.000 tapes servides a la Ruta Tapes Gaudí

Els 10 establiments participants esperen superar aquesta xifra aquest cap de setmana.
La Ruta de Tapes Gaudí

El primer cap de setmana de la vuitena edició de la Ruta de Tapes Gaudí ha servit més de 4000 consumicions: tapa més beguda per 2,5 euros. Els 10 establiments participants han sumat concretament 4.404 tapes servides, una xifra similar a la de l’any passat. La ruta que se celebra durant dos caps de setmana consecutius, continua del dia 22 al 24 de març. Els bars i restaurants de Riudoms esperen superar aquesta xifra en aquesta segona etapa de la ruta.

Tres maneres d’aconseguir premis

Els participants a la ruta de tapes que tastin totes les tapes i dipositin la butlleta segellada per tots els establiments podran al Premi Estrella. Aquest premi, valorat en 200 euros, es sortejarà entre els participants més fidels de la ruta, ja que hauran de passar pels 10 establiments i tastar totes les tapes del recorregut gastronòmic riudomenc. Ells també seran el que tindran opció a votar la millor tapa de la ruta.

Finalment, també es sortejaran 10 vals de 30 euros (un per cada establiment de la ruta) entre aquelles persones que emplenin el tiquet que rebran cada cop que  consumeixin una tapa, indicant les seves dades de contacte, i dipositant-la a la urna del local.