Back to top

Més de 450 alumnes d'escoles de Reus viuran el teatre al Fortuny

Una desena d'escoles de la ciutat visitaran el Teatre Fortuny en el marc del nou programa educatiu 'Cap infant sense Fortuny'.

Dimarts 8 de juny el Teatre Fortuny rebrà més de 450 alumnes, tots ells de 6è de Primària de deu centres educatius de la ciutat. Ho faran a través de la iniciativa 'Cap infant sense Fortuny' que pretén apropar els valors del teatre als més menuts, així com donar suport al sector cultural.

'Pere i el Llop'

En dues sessions, per tal de limitar l'aforament, els infants visitaran les instal•lacions del teatre. A continuació, tots ells gaudiran d'un concert de l'Orquestra Camerata XXI amb l'obra 'Pere i el Llop'. Tal com explica el coordinador del projecte, Xavier Blanc, aquest és un dels contes per excel•lència de la música clàssica. 

Cap infant sense Fortuny

Un projecte en expansió

Una funció que els alumnes ja estaran treballant prèviament a les escoles amb un quadern i un programa didàctic. De moment, la iniciativa s'ha hagut d'adaptar a la situació sanitària. Es preveu que de cara l'any vinent més escoles puguin participar d'aquesta visita cultural. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades