Back to top

Més de 500 actuacion al Pla d'Acció Municipal de Reus

Cinc mesos després de la investidura del nou govern de Reus ha arribat el Pla d'Acció Municipal. Han presentat el full de ruta a seguir d'ara al 2023.
PAM de Reus.

El Pla d'Acció Municipal de Reus (PAM) estableix més de 500 actuacions que sorgeixen dels programes electorals de les tres formacions de l'equip de govern.

Un pla que l'han presentat cinc mesos després de la investidura del nou govern i que es presentarà en el plenari del 29 de novembre per tal que l'oposició el conegui i pugui debatre'l, però sense possibilitat d'afegir-hi actuacions.

Presentació PAM Reus

Mirada de ciutat i de territori

Entre les accions han destacat la creació d'un Pla Estratègic de ciutat, però també un Pla Metropolità del Camp de Tarragona. Una acció que té la voluntat de convertir la ciutat en capdavantera. Des de l'Ajuntament, també han assegurat que defensaran infraestructures com el baixador de Bellissens i l'estació Intermodal.

Treballar per a les persones

Han assegurat que treballaran per a les persones amb la creació del Consell municipal de l'Habitatge que servirà per oferir més habitatge i lloguer social.

Algunes accions concretes

A efectes pràctics, han avançat la construcció d'una piscina coberta, dos centres cívics, la instal·lació d'un nou CAP al barri del Carme.

Consulta totes les actuacions del PAM

Connexions intraurbanes

D'altra banda, també han anunciat la voluntat de promoure la connexió del passeig Mata amb el barri Gaudí, així com l'obertura de nous equipaments municipals perquè siguin visitables, en clau de cultura.

També analitzaran la creació d'una empresa elèctrica pública.

Paraules clau: