Back to top

Més de 500 persones participen a les jornades de jocs de rol de la Palma

Han estat dos dies d'activitats lúdiques que han servit per promocionar els jocs de taula, donar a conèixer les novetats i oferir punts de trobada per compartir el temps de lleure entre la ciutadania.

Jocs de rol, de miniatures, de cartes... les 29es jornades de rol i estratègia han ofert una àmplia varietat de jocs de taula pels més de 500 jugadors i jugadores que aquest cap de setmana s'han apropat a la Palma de Reus. Unes jornades participatives que busquen promocionar aquests jocs com a activitat lúdica entre la ciutadania. Si bé tradicionalment el públic jove ha estat el principal visitant de les jornades, cada vegada s'hi ha anat sumant un públic més familiar.

Activitats paral·leles complementen les jornades 

Més enllà de l'oferta de jocs per poder passar una estona distreta amb altres jugadors, a les jornades s'hi s'han organitzat activitats com partides de demostració i d'iniciació, torneigs, ludoteca o sortejos. El recinte lúdic s'ha complementat amb estands on s'hi han pogut trobar les últimes novetats i multituds de jocs de taula.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades