Back to top

Més de 650 persones participen a la cursa dels 4 Termes de Mont-roig

Aquest diumenge Mont-roig del Camp ha acollit nombrosos corredors, i és que el Club Esportiu l'Areny ha organitzat per cinquè any consecutiu la cursa dels 4 Termes. Es tracta de la primera cursa de muntanya de l'any al Camp de Tarragona.
corredors

Més de 650 persones han participat a la 4 Termes, una cursa que, si bé rep el nom pel Circuit Clàssic, que té un recorregut de 26'5 quilòmetres pels termes de Mont-roig, Pratdip, Colldejou i Vilanova, on té major nombre d'inscrits és en la categoria de la Cursa Express, tal com explica el president del Club Esportiu l'Areny, Anton Bernal: "has de pensar que 26`5 quilòmetres, parlem d'una cursa que has d'estar molt ben preparat per fer-la, tot i que 15 quilòmetres també tenen la seva dificultat".

Una de les participants a la Cursa Express, Noelia Vecino, explica que "l'any passat la vam fer, la mateixa cursa, i ens ho vam passar molt bé, la veritat, ens agrada molt l'esport, i també el contacte amb la natura, i l'organització, els avituallaments... tot està molt bé i volíem repetir. D'altra banda, un dels participants al Circuit Clàssic, David Martín, reconeix que aquesta cursa "és de les més duretes que hi ha per Tarragona, perquè la veritat és que té un parell de pujades molt fortes i, quan et penses que ja s'ha acabat tot, has d'anar a l'ermita i... ja et trenques".

Pujades, barrancs, balmes... i més de mil dos-cents metres de desnivell positiu acumulat. I és que són molts els al·licients que els corredors es van trobant al llarg dels camins.

Però pels que prefereixen caminar, també hi ha un recorregut fixat, aquest més suau, que consta de 12 quilòmetres de distància i 350 metres de desnivell positiu acumulat. Tal com diu una de les participants a la Caminada, Marga Márquez, "és una de les primeres de l'any, així que, el recorregut el veig molt senzillet, és per tenir bones sensacions, començar a escalfar una mica, però en principi és un recorregut molt assequible, i allò que m'atrau és que, bé, simplement són un parell d'horetes, caminar, estirar cames, i ja està.

Els primers corredors de la Clàssica han completat el circuit amb menys de dues hores i mitja, mentre que els més ràpids de la Cursa Express ho han fet amb poc més d'una hora i quart.

 

Notícies relacionades