Back to top

Més de 800 actes per incomplir l'ordre de confinament a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra han aixecat més de 800 actes i han detingut a 10 persones per incomplir l'ordre de confinament decretada amb l'estat d'alarma.
Guàrdia Urbana

Reus suma més de 800 actes aixecades per part dels cossos de seguretat de la ciutat des de l'inici de l'ordre de confinament.

Durant aquest període, la Guàrdia Urbana ha realitzat les actuacions següents:

  • Ha denunciat a 432 persones per trencar l'ordre de confinament.

  • Ha denunciat 2 locals per obrir sense autorització

  • Ha detingut una persona per desobediència i reiteració.

  • Ha tramitat 2 diligències per desobediència greu, sense detenció.

  • En l'àmbit de la circulació de vehicles, la Guàrdia Urbana ha realitzat 65 controls, ha controlat 140 vehicles, i ha denunciat a 7 persones per circular sense autorització (incloses en els 432)

Ha atès a 16 persones sense sostre, i les ha derivat a Serveis Socials per oferir-los allotjament, alimentació i higiene.

Primera reunió de coordinació de seguretat de la COVID-19

urbana

Unes dades que s'han facilitat després de la primera reunió de coordinació de seguretat de la COVID-19 entre el consistori i els cossos de seguretat de la ciutat. En aquesta, també s'ha constatat que el nombre de delictes per furts i robatoris s'ha reduït a la ciutat entre un 60 i un 70%.

Primer dia sense donar dades

Durant la comparaixença d'aquest migdia, el regidor de Salut, Òscar Subirats, ha explicat que les dades de nous contagis a la capital del Baix Camp queden centralitzades al Departament de Salut de la Generalitat. D'aquesta manera, no ha pogut detallar el nombre d'hospitalitzats i víctimes mortals tot i que ha deixat caure algunes informacions destacades:

  • L'atenció hospitalària ha incrementat en nombre respecte al darrer dia
  • Hi ha més atenció a la Unitat de Cures Intensives que a planta.
  • 'Podem lamentar que s'han produït defuncions'

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades